Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Werk jij sinds half maart ook thuis? Dan ben je er inmiddels achter dat jouw eetkamerstoelen leuk zijn, maar niet gemaakt om 8 uur lang op te zitten. Met het oog op de toekomst is de kans groot dat het thuiswerken (deels) blijft. Belangrijk dus om een goede werkplek te maken. Hoe je dat voor elkaar krijgt én ervoor zorgt dat het er ook een beetje gezellig uitziet, lees je hieronder!

Rustige plek

Als er in huis een kamer over is dan heb je geluk! Zo kun je werk en privé toch gescheiden houden. Heb je niet de luxe van een extra kamer? Geen probleem! Gebruik de eetkamertafel of schaf een kleine tafel aan die je ergens in de woonkamer plaatst. Belangrijk is dat je deze tafel alleen gebruikt om te werken. Is het weekend? Ruim alles op en zet er een verse bos bloemen op. Zo houd je privé en werk toch gescheiden. Als je werkt aan de eettafel en ruimte hebt, raad ik aan om de tafel tijdens het werken een kwartslag te draaien. In het weekend draai je ‘m weer terug en is het weer gewoon je thuis. Als je met je rug naar het raam zit, wil je niet dat het zonlicht weerkaatst op jouw laptopscherm. Goedkope gordijnen met een relatief dunne stof houden de felle zon buiten en zorgen er tegelijkertijd voor dat het licht blijft in de kamer. Wordt de kamer waarin je werkt heel warm door de zon? Dan kun je het beste kiezen voor verduisterende plisse gordijnen op maat, want deze houden ook de hitte buiten. Voor privacy en het tegenhouden van veel zonlicht zijn goedkope jaloezieen de perfecte oplossing!

Opbergruimte

Opbergruimte is een must als je thuis werkt. Alle papieren verspreid over de tafel maakt een mens niet gelukkiger. Koop dus een mand of een kistje waar je iedere dag alle bende van werk instopt inclusief je laptop. Tijdens het avondeten wil je niet worden afgeleid door werk wat misschien niet is afgekomen die dag. Het kost een minuutje tijd, dus hup, opruimen die tafel!

Werkhouding

Jouw eetkamerstoelen zijn ongetwijfeld tof en passen helemaal in jouw interieur, maar ze zijn niet gemaakt om urenlang op te zwoegen. Tegenwoordig zijn er voldoende bureaustoelen die door kunnen als mooie stoel. Heb je geen budget voor een nieuwe bureaustoel, wat logisch is, dan is een kussen in je rug een must! Laat deze gekke periode er niet voor zorgen dat je straks met enorme rugpijn zit. Rek je ieder half uur uit en draai je nek en armen een aantal keer. Werk je op een laptop, bestel dan online een laptopstandaard zodat je recht vooruit naar het scherm kijkt en niet naar beneden toe. Het kost niet veel, maar redt wel je rug en nek.

Sfeermakers

Dan het leukste van een toffe werkplek: de sfeermakers! Als je werkt in een extra kamer doe je natuurlijk een likje verf op de muur. Plak met dubbelzijdige kleefpads foto’s of inspirerende pagina’s uit een tijdschrift op de muur. Een plant op de hoek van jouw werktafel zorgt voor rust én gezonde zuurstof. Werk je in de woonkamer? Dan maak je gemakkelijk een toffe werkplek door een verse bos bloemen in je zicht te zetten, een plant naast bijvoorbeeld de tv of een aantal lijsten aan de muur met gave grafische patronen. Dit leidt vaak niet direct af, maar motiveert en inspireert juist!


administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *