Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

In 2020 komen verschillende elektrische auto’s uit en steeds meer eigenaren stappen over op elektrisch. Doordat het aanbod steeds verder groeit wordt het echt interessant om voor elektrisch te gaan. Naast gezinsauto’s zijn er ook genoeg vette elektrische auto’s te vinden. Wij hebben de mooiste elektrische auto’s voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies welke auto je het beste kan aanschaffen.

Porsche Taycan

Ben je op zoek naar een vette sportauto, maar wel elektrisch? Wij raden je de Porsche Taycan aan. De auto kost minimaal € 109.000, maar dan krijg je wel echt een vette Porsche ervoor terug. Het model is in 2019 uitgebracht en moest het drama met de vorige elektrische Porsche vergeten. De vorige Porsche wist namelijk de actieradius niet waar te maken. Met de Taycan doen ze een nieuwe poging met een actieradius van 388 tot 412 km per uur. In de praktijk blijkt de auto dit eindelijk redelijk te halen. Snel is de Porsche ook met een topsnelheid van 260 km per uur en 2,8 seconden van 0 tot 100.

Tesla Model S

Ben je op zoek naar een sportieve auto zonder de hoofdprijs te betalen? De Tesla Model S blijft toch wel een favoriet en een vette elektrische auto. Vanaf € 87.000 kan deze Tesla van jou zijn en hij is daarmee voordeliger dan een Porsche en in de praktijk super snel. De Tesla heeft ook nog eens een geweldige actieradius van 590 tot 600 km per volle accu. Zo kom je ook nog eens ergens met de Tesla Model S. De Tesla Model S is in de praktijk zelfs nog iets sneller dan de Porsche. Binnen 2,6 seconden kan je van 0 tot 100 km per uur.

Pinifarina Battista

Er worden natuurlijk ook veel vette elektrische auto’s gemaakt die niet voor iedereen zijn weggelegd. Zo werd vorig jaar de Pinifarina Battista gepresenteerd op de autoshow in Genève. De auto is van een nieuw Italiaans autobedrijf genaamd Autombili Pinifarina. Met de eerste release zetten ze direct een 1.900 pk snelle elektrische auto neer. De auto weet in 2 seconden naar 100 km per uur te gaan en heeft een topsnelheid van 400 km per uur. Mocht je niet constant 400 km per uur rijden dan heeft de auto een actieradius van 450 km. Het enige nadeel is het prijskaartje van € 2 miljoen. Er worden slechts 150 exemplaren vanuit gebracht.


administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *