Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Ben je bezig met het plannen van een huwelijksaanzoek? Dan hoort hier een verlovingsring bij. Het vinden van zo’n ring is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Dit komt vooral door het grote aanbod. Loop een willekeurige juwelier binnen en je ziet hier direct een heel arsenaal aan verlovingsringen. Ook op het internet worden allerlei verschillende verlovingsringen aangeboden. Wil je met enige voorkennis beginnen aan jouw zoektocht? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst vertellen wij jou namelijk welke verschillende soorten verlovingsringen er zijn.

Solitaire ring

De populairste verlovingsring is de solitaire ring. Waarom deze ring zo populair is? Doordat er een diamant in het midden van de ring is verwerkt. De aandacht wordt hierdoor direct naar deze edelsteen getrokken. Daarbij komt dat de diamant zorgt voor en mooie schittering als er licht op valt.

Alliance of eternity ring

Niet iedereen houdt van een verlovingsring die de aandacht trekt. Geldt dit ook voor jou? Dan valt een solitaire ring waarschijnlijk al snel af. Gelukkig zijn er ook verlovingsringen zonder grote diamant. De alliance of eternity ring is hier een goed voorbeeld van. Deze ring is rondom voorzien van allemaal kleine diamanten. Doordat deze diamanten op elkaar aansluiten, onttrekken ze het metaal aan het oog.

Trilogie ring

Een verlovingsring geef je niet aan de eerste de beste persoon. Nee, deze is voor iemand waar je de rest van jouw leven mee door wilt brengen. Een trilogie ring staat hier symbool voor. Deze ring heeft drie diamanten, die het verleden, heden en de toekmost symboliseren. De grootte van de diamanten bepaal je helemaal zelf bij deze verlovingsring. Toch kiezen veel mensen voor een grotere diamant in het midden, geflankeerd door twee kleinere diamanten.

Toi et Moi ring

Een andere verlovingsring met een symbolische betekenis, is de Toi et Moi ring. Deze ring staat symbool voor ‘jij en ik’. Vandaar ook dat deze verlovingsring twee diamanten heeft, die verwijzen naar de verbondenheid tussen twee zielen. In tegenstelling tot de trilogie ring zijn de diamanten bij een Toi et Moi ring juist even groot. Dit straalt evenwicht tussen de twee zielen uit.

Halo ring

Tot slot kun je nog kiezen uit een halo ring. Net als een solitaire ring heeft deze verlovingsring een centrale steen. Verschil is dat deze centrale steen omringd is door kleine diamanten. Hierdoor lijkt deze ring groter dan de verlovingsringen die we hierboven behandelden. In plaats van een diamant kun je bij een halo ring ook kiezen voor een groene smaragd, blauwe saffier of rode robijn als centrale edelsteen. Ook voor wat betreft de vorm van deze steen heb je behoorlijk wat te kiezen.

Ringen in verschillende kleuren

Je weet inmiddels welke verschillende soorten verlovingsringen er zijn. Toch ben je er nog niet. Nee, want je moet ook de kleur van de ring bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een verlovingsring witgoud kiezen, maar ook voor roségoud. De meeste vrouwen vinden een ring in deze kleuren mooi, maar dit geldt niet voor mannen. Zoek je een verlovingsring voor een man? Kies dan voor een kleur die zowel een man als vrouw mooi staat. Je kunt eventueel ook voor dezelfde ring kiezen, maar deze allebei in een andere kleur kopen. Zo schittert de verlovingsring zowel aan de vinger van een vrouw als aan de vinger van een man.


administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *