Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Natuurlijk wil je zuinig zijn op jouw nieuwe designer T shirt. Om jouw kleding mooi te houden en er zo lang van te kunnen geniete, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal tips. Deze tips zullen wij hieronder bespreken.

1. Binnenstebuiten wassen

Wanneer je jouw kleding gaat wassen, is het belangrijk om jouw kleding binnenstebuiten in de wasmachine te gooien. Hierdoor beschadigt de buitenkant van het kledingstuk minder snel. Dit kan ook een reden zijn dat jouw zwarte broek binnen de kortste keren vaal begint te worden.

2. Let op de wasvoorschriften

Allereerst is het belangrijk om de wasvoorschriften te checken voordat je gaat wassen. Bovendien moet je natuurlijk de witte was, donkere was en bonte was met elkaar scheiden. Het is hierbij ook belangrijk dat je verschillende wasmiddelen gebruikt. Ook kan het een goede tip zijn om een kleurendoekje te gebruiken wanneer je de bonte kleding gaat wassen. Zo’n doekje zorgt ervoor dat de kleuren niet gaan overlopen in de was. De kleuren die jouw kleding vervolgens afgeven in de was worden aangetrokken door dat doekje. Zo weet je zeker dat jouw gestreepte Philipp Plein T-shirt gestreept blijft.

3. Stomen

Wanneer er kreukels in jouw favo blouse zitten, is het verstandig om het strijkijzer te laten staan en de handstomer te pakken. Dit is minder schadelijk voor jouw blouse en daarnaast gaat het stomen ook nog eens een stuk sneller. Als je geen handstomer hebt kun je de blouse ook in de badkamer ophangen wanneer jij gaat douchen. Zeg maar vaarwel tegen de kreukels!

4. Was jouw kleding niet té vaak

Het is een feit dat jouw kleding harder zal slijten wanneer je het regelmatig wast. Door het wassen wordt jouw kleding sneller dun waardoor je het eerder zal moeten wegdoen. Natuurlijk moet je jouw ondergoed en sokken wel iedere dag uitwassen, maar het wassen van een broek of een trui – als er natuurlijk geen vlek in zit – kun je gerust een keer overslaan.

5. Gebruik eens azijn

Azijn in de wasmachine doet wonderen. Dit is namelijk een goed schoonmaakmiddel die vieze geurtjes weghaalt, wanneer je naast wasmiddel een scheutje azijn toevoegt aan de was. De azijn is dan een vervanger van wasverzachter. Daarnaast zorgt azijn ervoor dat de kleuren van jouw kleding wordt behouden. Zo kun jij extra lang shinen in dat leuke Moncler T shirt. Bovendien is azijn goed voor het milieu en het is goedkoop. Dat is een fijne win-winsituatie.


administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *