Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Veel kinderen vinden het heerlijk om het sportieve in hen naar boven te halen, samen met jou. En gelukkig zijn er genoeg sportieve uitjes die jij met jouw kind kunt doen. Hieronder zetten wij vijf ideeën voor je op een rij.

1. Bezoek een klimbos

Voor de echte avonturier is een klimbos geweldig. Lekker klimmen en klauteren door de bossen, met de kabelbaan naar beneden glijden en springen over verschillende boomstammen. Voor zowel jonge als oude kinderen is een klimbos een geliefd uitje. Jouw kinderen vinden dit wellicht spannend en cool tegelijk. Er is vast wel een klimbos bij jou in de buurt die je kunt bezoeken met de Urban Arrow elektrische bakfiets: gezellig en veilig met jouw kids voorin de bak. 

2. Mountainbiken

Maak de mountainbike gereed, doe de Castelli fietskleding aan en pak de lunch voor onderweg: jullie zijn klaar om te gaan! Een mountainbikeroute volgen is zowel leuk voor jouw kind als voor jou. En gelukkig zijn er genoeg mountainbikeroutes in Nederland die voor de nodige spanning zorgen. Bovenal kunnen jullie samen genieten van de natuur met een lekker fris briesje. Vooral wanneer jullie een eindbestemming op het oog hebben is zo’n fietstocht leuk: eindig de route bijvoorbeeld bij een historisch monument of een speeltuin.

3. Maïsdoolhof

Een doolhof is natuurlijk superspannend. Om hier een sportieve twist aan te geven, kun je met het gezin op zoek gaan naar een maïsdoolhof. Lekker in de buitenlucht rondrennen terwijl jullie de uitgang proberen te vinden. Je kunt er ook een wedstrijdje van maken: wie is er als snelst weer buiten? Vaak zitten er ook leuke opdrachten verstopt in een maïsdoolhof. Al met al een leuk en sportief uitje voor jong en oud.

4. Speurtocht

Een speurtocht is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor de volwassenen. Je bent samen op zoek naar de schatten die verstopt liggen en je moet samen opdrachten uitvoeren. Bovendien kun je al zelf heel eenvoudig een speurtocht organiseren, voor bijvoorbeeld alleen de kinderen of misschien wel voor de hele familie. Bedenk bijvoorbeeld een bijpassend thema waar de speurtocht aan moet voldoen, dat maakt het juist leuk! Zo kan het doel van de speurtocht zijn om de schat te vinden met een piratenthema, of wellicht moeten jullie de vijand wel te slim af zijn.

5. Midgetgolf

Hoe leuk is het om met zijn allen te gaan midgetgolfen? Je legt een parcours af en het gaat erom wie er met de minste slagen het balletje in de hole weet te slaan. Ieder parcours heeft een moeilijkheidsgraad en vaak is de laatste de moeilijkste. Leuk voor het hele gezin! 


administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *