Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Een eigen auto is heerlijk, maar hoe eigen is die nou eigenlijk? Je kunt natuurlijk rijden in een auto zoals die uit de fabriek komt rollen. Maar een beetje eigenheid is ook wel mooi, zo voelt je auto echt van jou. We geven je een paar tips en leggen uit wat je autoverzekering hier mee te maken heeft.

Welke auto kies je?

In de garage bepaal je in hoeverre jij je auto eigen kunt maken. Sommige modellen hebben namelijk een heleboel opties die je aan kunt passen en andere juist helemaal niet. Vind je een eigen look belangrijk? Let hier dan op bij het uitzoeken van je nieuwe auto. De MINI Coopers staan er bijvoorbeeld om bekend dat je deze in allerlei kleuren kunt krijgen, waarbij je ook nog eens een heleboel details kunt aanpassen.

Vergeet je autoverzekering niet

We noemden de verzekering van je auto al even. Die is altijd belangrijk, maar helemaal als je veel gaat personaliseren aan je nieuwe auto. Je wilt dan eigenlijk het liefst een All Risk autoverzekering. Die dekt namelijk de meeste schade aan je auto. Zo weet je zeker dat al die mooie extra’s ook weer vervangen kunnen worden als je schade oploopt door brand, een ongeluk of diefstal.

Praktisch of stijlvol?

Bij veel aanpassingen aan je auto zul je je afvragen wat verstandig is. Sommige dingen zien er mooi uit, maar zijn niet zo handig. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van je auto, waarmee elke drempel een frustrerende oefening in geduld wordt. Andere aanpassingen zijn weer handig, maar zien er niet zo mooi uit. Je wilt het liefst een beetje van allebei dus! We geven een paar voorbeelden:

1. Vervang je koplampen

De juiste koplampen kunnen een wereld van verschil maken. Voor de uitstraling van je auto, maar ook voor je zicht in het donker. Voor veel autobezitters is dit de eerste stap die ze zetten bij het personaliseren, want het is vaak de meest betaalbare.

2. Licht aan de binnenkant

Aan de buitenkant van je auto mag je het van de wet niet zo gek maken qua verlichting. Maar aan de binnenkant kan dat natuurlijk wel. Met een LED-kit kun verschillende elementen uit je interieur uitlichten met toffe lichteffecten.

3. Een persoonlijke automat

Fan van Ajax? Dol op de kleur groen? Een gek blokkenpatroon? Tegenwoordig kun je automatten personaliseren, waarbij je het design zelf kunt bedenken. Een perfecte manier om je auto wat meer persoonlijkheid te geven!


administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *