Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Wanneer je in de wereld wil stappen van het beleggen, kan het zijn dat je niet weet waar je moet beginnen. Er zijn namelijk talloze platformen waar je terecht kunt. Zo heb je buitenlandse brokers, maar ook Nederlandse brokers zoals LYNX. Ook bestaan er honderden beleggingsmogelijkheden en je wil natuurlijk weten wat je aan het doen bent en hoe het precies werkt. Gelukkig kunnen wij jou een handje helpen door een van de vele brokers toe te lichten. In dit geval is dat dus LYNX.

Wat is LYNX?

Zoals net al werd benoemd, is LYNX een Nederlandse broker. Deze broker is alweer een aantal jaar geleden opgericht in Amsterdam. Het bestaat namelijk al sinds 2006. Inmiddels is LYNX uitgegroeid tot een van de grootste spelers van Nederland. Tot op de dag van vandaag maken meer dan zestigduizend klanten gebruik van het platform waarin je als klant van LYNX kan inloggen. Deze klanten komen uit verschillende landen want deze broker is namelijk actief in meer dan dertig landen en op honderden beurzen. Het aanbod dat je vindt op deze beurzen is dus enorm.

Voor wie is LYNX?

Ben jij een beginner die eerst wil aanvoelen of beleggen en/of LYNX iets voor je is, is het wellicht minder aantrekkelijk om te kiezen voor deze broker. Je kunt namelijk alleen een account aanmaken wanneer je minimaal drieduizend euro stort. Dit wordt dan ook gezien als een nadeel van het beleggingsplatform. Gelukkig heb je bij LYNX wel de mogelijkheid om ook te oefenen met een demo account en heb je er genoeg educatie mogelijkheden. Je hebt bijvoorbeeld toegang tot verschillende webinars, live trading lessen en je hebt LYNX-masterclasses. Dat betekent dat je voldoende mogelijkheden hebt om jouw kennis wat betreft beleggen bij te spijkeren. Ook krijg je jaarlijks veertig beleggingstips van experts. Aan educatie mogelijkheden dus geen gebrek bij LYNX!

Wat zijn de mogelijkheden van LYNX?

LYNX heeft in Nederland een ruim aanbod als het gaat om handelsproducten. Naast vele Nederlandse merken kun je met aandelen, CFD’s, ETF’s, obligaties en indexen bijvoorbeeld ook beleggen met Amerikaanse indices of meer dan drieduizend Amerikaanse aandelen. Wil je liever handelen in goud of zilver? Ook daarvoor kun je terecht bij LYNX. Voor het beleggen in fondsen kun je beter kijken naar een andere broker; het aanbod van fondsen bij LYNX is namelijk vrij beperkt. Ook het aanbod in crypto’s is niet heel breed.

Daarnaast heeft LYNX een app uit de grond gestampt. Als je even snel een order wil versturen of even wil checken wat de stand van zaken is, is de app handig. Naast de primaire behoeftes om je posities in de gaten te houden en deze ook te traden, kun je bij vragen of problemen ook eenvoudig met een medewerker live chatten via de app.

Is LYNX betrouwbaar?

LYNX scoort als broker erg hoog in de LYNX review. Dit komt omdat de broker al sinds 2006 bestaat en dus al vijftien jaar ervaring heeft. Ook hebben ze meerdere awards gekregen in de loop van de jaren, waaronder de Gouden Stier (NL) voor beste broker. We kunnen er dus niet omheen draaien dat LYNX een geschikte broker is. Bovendien wordt jouw geld beschermd tot een bedrag van vijftigduizend pond of vijfhonderdduizend dollar via het Amerikaanse SIPC. Ten slotte wordt LYNX gereguleerd door de Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Je kunt dus met een gerust hart gaan beleggen bij LYNX.

Hoe is de klantenservice bij LYNX?

Als je een vraag hebt over LYNX als platform of de mogelijkheden van de broker, kun je terecht bij de klantenservice. Je kunt allereerst kijken bij de veelgestelde vragen op de website. Als je er niet uitkomt, kun je contact opnemen met de klantenservice via drie verschillende manieren. Zo kun je een e-mail sturen, een live chat starten met een van de medewerkers of je kunt LYNX bellen, en dat allemaal gewoon in het Nederlands! Ze kunnen jou dus snel ondersteunen als dat nodig is. Wel zo handig!


administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *