Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

We kunnen wel zeggen dat elektrische auto’s de toekomst zijn. Gelukkig is daar niets mis mee, het is immers beter voor het milieu. Er worden vele technische snufjes ontwikkeld die de elektrische auto’s nog beter en beter maakt. Rijd jij al in een elektrische auto op basis van financial lease?

Eascy

Wanneer er wordt gepraat over de nieuwste innovaties wat betreft elektrische auto’s, dan vliegt het woord ‘eascy’ je om de oren. Deze nieuwe afkorting vat samen welke ontwikkelingen ons te wachten staan in het jaar 2030. De afkorting staat namelijk voor elektrisch, autonoom, shared, connected en yearly updated. Deze factoren vatten samen hoe wij in 2030 zullen rondrijden. 

  • Elektrisch: Deze factor spreekt vanzelf, de autowereld is immers druk bezig met het innoveren van elektrische auto’s. Bovendien wordt er naar meer dan alleen de accu gekeken. Ook wordt er nagedacht over energieopwekkende autobanden, evenals schokdempers en remmen waardoor de actieradius van een elektrische auto nog beter wordt. Zo kunnen we nog langer genieten van onze Tesla. Een Tesla financial lease je al eenvoudig via internet, zodat jij meteen kunt genieten van de elektrische snufjes.
  • Autonoom: De autowereld is volop aan het nadenken over autonome auto’s. Dit houdt in dat jij niet meer achter het stuur hoeft te kruipen om op jouw eindbestemming te komen, maar dat doet een robot voor je.
  • Shared: Met ‘shared’ wordt bedoeld dat mensen auto’s met elkaar delen. Daarom hoeven er minder auto’s geproduceerd te worden, wat beter is voor het milieu. Je kunt bijvoorbeeld samen met een gezin gebruikmaken van de Volkswagen Golf, in plaats van dat er twee auto’s op de oprit staan. Een VW financial lease je al vanaf 72 euro per maand. Zo ben jij nóg voordeliger uit.
  • Connected: Met deze factor wordt de communicatie tussen auto’s, de weg en informatiesystemen bedoeld. Een voorbeeld van zo’n connected-innovatie is de file-informatie die wordt doorgegeven op jouw displayscherm van de auto.
  • Yearly updated: Iets wat voortkomt uit de wereld van software en internet is dat een systeem jaarlijks moet worden bijgewerkt. Dit geldt ook voor elektrische auto’s. Dit is van belang om optimaal van de bovenste factoren te kunnen profiteren.

Geen laadpaal meer

Het grote nadeel van een elektrische auto is dat je deze moet opladen. Toch heeft NIO, een Chinese autofabrikant, een oplossing gevonden. Zo heeft deze fabrikant een batterijwisselstation bedacht. Hierdoor hoeft jouw e-wagen nooit meer aan de laadpaal maar jouw lege accu wordt vervangen door een volle. Dit proces zal razendsnel gaan, want je hoeft alleen maar op een knop te drukken en de accu’s zijn verwisseld. Helaas zijn deze stations alleen nog maar te vinden in China, maar wie weet komt dit ook naar Europa. Dat zal een hoop tijd en moeite schelen.


administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *