Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Ondanks dat een groot deel van het ondernemerschap bestaat uit je financiën op orde houden, blijft het voor veel ondernemers een groot struikelblok. Wanneer je een online webshop hebt, dan komen daar ook nog de juiste betaalopties bij. Maar help! Welke opties zijn nu ideaal voor mijn onderneming? AfterPay is een populaire betalingsoplossing geworden, en niet voor niets! In dit artikel vertellen we je graag meer over deze favoriete betaalmethode. 

Zo werkt AfterPay

Bij veel mensen zijn betaalopties zoals AfterPay populair geworden door het online winkelen. Niet zo gek ook, want met deze betaalmethoden in je webshop kunnen klanten hun aankopen in de loop van de tijd betalen, wat de druk op hun financiën kan helpen verminderen. Het is ook een hele efficiënte manier om de verkoop te verhogen, want klanten zijn eerder geneigd artikelen te kopen als ze weten dat ze de kosten over langere tijd kunnen spreiden. Bovendien hoef je met AfterPay niet te veranderen hoe je betalingen verwerkt – het voegt gewoon een extra betaalkeuze voor klanten toe. Easy-peasy!

AfterPay toevoegen in je online business

Achteraf betalen is dus een online betaaldienst waarmee consumenten hun betalingen kunnen uitstellen, bijvoorbeeld tot na ontvangst of eventuele retour. Er zijn een paar eenvoudige stappen om deze betaaloptie aan je webshop toe te voegen. Via je payment service provider (PSP) kun je AfterPay met je webwinkel integreren. Dit kun je doen met een plugin of door wat code aan je site toe te voegen of simpelweg AfterPay aanvinken in de backend van je betaalsoftware. Dan zal achteraf betalen al snel beschikbaar zijn als betaaloptie bij je online kassa. AfterPay aan je webwinkel toevoegen is een slimme manier om je klanten meer betaalmogelijkheden te geven en je doelgroep en bereik te vergroten.

Samenwerking Payment Service Provider 

Zou je AfterPay op je website willen installeren? Geen probleem! Samenwerken met een Payment Service Provider (PSP) maakt het verwerken van online betalingen gemakkelijk. Het kan immers best lastig zijn om zelfstandig diverse betaaloplossingen zoals iDEAL, MasterCard of AfterPay te integreren op je webshop. Met een PSP heb je keuze uit meer dan 40 betaalmethoden en stel je zelf je eigen checkout samen. Je hebt één aanspreekpunt voor al jouw vragen omtrent betalingen. En dat niet alleen! Ook refunds, incasso’s en betaallinks regel je eenvoudig via een PSP. Zo kun je zelf je eigen tijd besteden aan het optimaliseren van je webshop.


administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *