Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Wil je stoppen met roken? Dit kan echt een uitdaging zijn. Je hebt in het verleden misschien al meerdere keren geprobeerd om te stoppen met roken. Je vraagt je stiekem af of het wel mogelijk is om dit keer echt te stoppen met roken. Gelukkig zijn er apps die je hierin eventueel kunnen begeleiden. Je kan zo combineren met bijvoorbeeld nicotine pleisters om te stoppen met roken. De beste apps om te leren stoppen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Stopstone om te helpen stoppen met roken

Stopstone is een gratis app om je te leren stoppen met roken en te helpen om te blijven stoppen met roken. 8 weken lang krijg je gratis begeleiding en advies om te stoppen. De begeleiding is zelfs persoonlijk ondanks dat je niets voor de app op je telefoon betaalt. Daarnaast krijg je meerdere keren per dag gemotiveerde berichten. De berichten helpen je om echt gestopt te blijven. Vooral op de momenten dat je het lastig hebt kan het fijn zijn om een berichtje te krijgen. Daarnaast kan je ook persoonlijke verhalen lezen van andere rokers die inmiddels gestopt zijn met roken. De verhalen kunnen je helpen om zelf te stoppen en gestopt te blijven.

De Stopcoach

De Stopcoach helpt je met een stappenplan van 8 weken om te stoppen met roken. Stoppen met roken is misschien wel één van de lastigste dingen die je ooit gedaan hebt. Toch is het fijn om uiteindelijk definitief te kunnen stoppen met deze slechte gewoonte. De app Stopcoach gaat je hierbij helpen. De coach bereid je eerst voor om te gaan stoppen met roken. Via de app kies je een stop dag en hier werk je samen naartoe. Vervolgens helpt de app je met oefeningen om te stoppen en gestopt te blijven. Bij moeilijke momenten helpt de app je erdoorheen. Daarnaast geef je aan hoeveel sigaretten je normaal rookt en krijg je te zien hoeveel geld je nu bespaard hebt. Dit helpt je om gemotiveerd te blijven om gestopt te blijven met roken.

Stopmaatje

Vind je de apps niet gemotiveerd genoeg of persoonlijk genoeg? De beste app in jouw situatie is stopmaatje. De app is een maatje die je elke dag helpt om te stoppen en gestopt te blijven. Je stelt hierbij persoonlijke doelen op en je kan op elk moment van de dag chatten of bellen met je stopmaatje. Handig als je het even moeilijk hebt en je graag een sigaret wilt roken. De app stuurt je ook herinneringen en meldingen om je gemotiveerd te houden om gestopt te blijven. Het is ook mogelijk om een dagboek bij te houden om je lastige momenten van je af te schrijven. Daarnaast kan je tips van andere ex rokers lezen of een spelletje spelen op het moment dat je wilt roken. Kortom een app met veel interactie om te leren stoppen met roken.


administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *