Freeband

Warm de winter door met Vodafone Thuis

25

feb 15

0

Mogelijkheden Vodafone Thuis

Sommige mensen houden ervan: de winter. Anderen kruipen liever een paar maanden onder de grond om vervolgens pas weer door de eerste stralen van de voorjaarszon te worden gewekt. Onder de grond kruipen hoeft niet meer maar onder een dekentje op de bank kan daarentegen prima. En laat vervolgens Vodafone Thuis de rest doen om jouw winterblues te bestrijden!

Stay tuned

Met Vodafone Thuis is het mogelijk om je huis zodanig uit te rusten zodat je op alle mogelijke manieren in contact blijft staan met de buitenwereld. Je haalt in een keer al het goede in huis zoals verschillende feelgoodmovies of fijne telefoongesprekken met familie of vrienden. Zorg dat je huis winterblues-proof is door gebruik te maken van het volgende:

1. Internet op maat

Kijk wat de mogelijkheden zijn qua internet bij jou in de buurt en of er bijvoorbeeld glasvezel aanwezig is voor extra snelheid. Koppel deze mogelijkheden vervolgens aan jouw persoonlijke wensen, et voilà: een internetabonnement op maat. De internetsnelheid is overigens maandelijks aan te passen of opzegbaar en daarmee dus altijd volledig afgestemd op jouw behoeften.

2. Interactieve tv

Tijdens de koude wintermaanden genieten van spannende series als Game of Thrones of Breaking Bad? Dan is interactieve tv van Vodafone Thuis een interessante en zeer voordelige optie: met toegang tot meer dan 100 zenders waaronder HBO, Netflix, Sport1, Erotiek, FOX Sports, Programma Gemist en wel 27 HD-zenders. En wederom is het grote voordeel dat het mogelijk is om je tv-abonnement maandelijks te wijzigen of kunt stopzetten. No strings attached dus, waardoor je geen onnodige kosten oploopt. Bovendien kun je gebruikmaken van de Vodafone TV App om ook via je smartphone of tablet je favoriete programma’s te bekijken.

3.  Krachtig WiFi-signaal

Niets is zo frustrerend als een slechte ontvangst. Daarom ontvangt iedere klant een WiFi-router met een krachtig signaal voor optimale ontvangst. Altijd en overal in en rondom het huis.

Warme deken

Vodafone zet met betrekking tot deze abonnementen de klant in de regisseursstoel. Jij bepaalt óf en hoeveel je ergens van wilt zien of gebruikmaken. Dit houdt de kosten overzichtelijk en zo laag mogelijk. Geniet deze wintermaanden tegelijkertijd van de vrijheid die Vodafone Thuis je biedt én de warme deken die ze met deze diensten om je schouders legt. Je zult het nog jammer vinden als de lente zijn intrede weer doet…