Freeband

14 Social Media trends voor 2014

iMedia_graphic_13Trends_number7_11_6

01

mrt 14

0

We hebben het al vaker gezegd, en we zullen het ook blijven zeggen. Hier bij Freeband zijn we gek op infographics en daarom mogen we je ook deze keer verblijden met het creatieve werk van TwinEngine. Deze keer gaat het over de sociale media trends voor dit jaar.

Het zal je ondertussen wel opgevallen zijn dat sociale media platformen constant aan het veranderen zijn. Denk maar aan de Facebook lay-out die elke maand hier en daar wel een kleine update krijgt. Of de Pinterest website die de laatste tijd is uitgegroeid tot een van de populairste sociale platformen van dit moment.  Dit alles gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Volgens TwinEngine wordt de sociale marketing en zogenaamde big data steeds belangrijker voor bedrijven en particulieren. het feit dat reclame steeds persoonlijker wordt en dat bedrijven steeds meer geld gaan investeren in online marketing zie je heel goed terug in de manier waarop sociale media aan het veranderen is. Denk maar eens aan alle reclame die voorbij komt op Facebook en Google. Is het niet toevallig dat het net all die artikelen zijn waar jij de laatste tijd op het gezocht?

Hieronder dus 14 van de belangrijkste trends in de wereld van sociale media en marketing voor 2014:

TwinEngine_2014_Marketing_Trends_Infographic_10_11